Brevvän

Idag fick jag en väldigt fin överaskning. Det låg ett brev från väldens bästa Channette och hon hade även skrivit ut massa underbara bilder som verkligen satte ett leende på mina läppar. Tack snälla arvobjekt för att du helt gjorde min dag :) Imorgon är jag ledig och jag funderar på allvar att gå och klippa mig! Det har jag pratat om nu i flera månader men bara inte orkat göra. Mitt hår blir aldrig så slitet så jag har sällan det verkliga behovet av att klippa mig men nu börjar jag tycka att det börjar bli hippie långt. Det verkar ju aldrig sluta växa, låter som en lyx problem och det är det också för jag skulle verkligen inte vilja ha det på något annat sätt :P Men som sagt nu är det dags att ta tag i det, kommer ju ändå hinna bli lika långt igen till sommaren.

<3

Partysvensk?

Den helg har varit ganska så underbar faktiskt, precis så bra som en ledig helg ska vara :) Jag har umgåts med de bästa mäniskorna och myst massor.

I fredags var jag en sväng på stan och handlade massa nödvändigt ont som jag skjutit på att köpa, som nya jeans, hårborste, hårsnoddar mm. Unnade mig själv en bodylotion från body shop som luktar persika :) Helt underbar är den, sen köpte jag naglack och gick hem och fixa en "fransk manikyr" och andvände body lotionen. Ni anar inte hur underbart det är att få känna sig lite fin när man nästan alltid jobbar annars. 

På lördag var det fest på planeringen. Några från jobbet kom hit och så Elin och Petra, de plus kollektivet gjorde att vi kom upp i 11 personer eller så. Det var väldigt trevligt, vi drack, prata och dansa en massa. Sen valde en del av oss att gå ut och andra att stanna hemma då det var svin kallt. Vi andra gick ialla fall till klubben Havana. Det var kul, lite speciell musik måste jag säga men en grym bartender som gav mig en drink 40 kr billigare ;) Det var väldigt roligt att komma ut för man har inte gjort det så mycket sen man flytta hit.

Mycket tack vare en väldigt uppfriskande (läs iskall) gång hem från Havana så vaknade jag faktiskt inte så bakis. Lite små seg var väl de hela, efter lite mat och mys framför en film så var man som folk igen.

Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och jag tror det är en av det få gånger jag har haft en helt ledig helg i Oslo och inte längtar till jobbet ett dugg. Vid det här laget brukar jag bli rastlös men inte denna gång. Helgen har varit precis så bra som helger ska vara. Jag hoppas på en repris på det här nästa lediga helg ;)

Hoppas eran helg också varit bra.
With love from Oslo 

En mycket försenad uppdatering!!

Efter mycket tjat har jag nu äntligen valt att återvända till bloggen. Jag har haft en sådan bloggtorka så det finns inte. Det är inte det att jag inte har nått att skriva om det är bara det att jag inte haft lust till det. 

En snabb genom gång då,

Sen sist har jag bland annat varit i Sverige. Det blev en snabb vistelse på ungefär fyra underbara dagar. Resan var väldigt spontan och jag höll väldigt tyst om den då jag visste att jag inte skulle hinna träffa alla och hatar att få dåligt samvete så istället höll jag låg profil. Jag hann träffa alla mina underbara teatrare vilket var fantsatiskt, jag hängde på teatern med Channette, fika med bror min och umgicks med världens bästa människor och familj. På måndagen innan jag skulle åka tillbaka tog jag en tur förbi St eskil och träffade världens bästa Kersti (min gamla teater lärare). Hon blev faktiskt förvånads värt glad av att träffa mig så det känns skönt att inte vara bortglömd :).

Väl hemma i Oslo har livet rullat på ganska duktigt. Vi har hunnit med en tripp till Ikea igen vilket alltid är mys, men god mat och massa onödiga prylar. Elin och Petra har även de flyttat in i världens finaste lägenhet ungefär tre minuter i från oss. Det är helt underbart och på lördagen efter deras flytt var de är här på "fest".
Vi var väl åtta personer med för mycket alkohol och bra musik. Det blev en väldigt trevlig kväll i alla fall som slutade med att vi hade sönder min säng :P Det låter mer spännande än var det är, vi satt fem personer på den och chilla när ett av benen helt enkelt inte pallade längre så det böjde sig. Så från och med nu ligger jag på en madras på golvet, vi får väl se vad jag orkar göra åt den situvationen.

Annars har jag som vanligt bara jobbat stört mycket, har blivit väldigt mycket sena kvällar och långa dagar. Men jag har haft helt underbart sällskap så det har inte varit någon fara alls. Kvällarna kom att bli den bästa tiden på dagen tack vare det ;) En person har kommit att blivit väldigt speciell här och gör hela Oslo lite bättre :)

Nu ska jag ner en sväng på stan,
Hörs!


RSS 2.0